Mediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360
Etusivu
Tuotteet

 

Myynti- ja toimitusehdot

 

Seuraavat myynti-ja toimitusehdot koskevat kaikkia Medicare Plastin toimituksia ja palveluja, vaikka asiakastilauksessa määritellään muut ehdot. Poikkeukset koskevat ainoastaan kirjallisia sopimuksia.
 
Hinnat
Hinnastoissa, tarjouksissa, tarjouspyynnöissä, tilausvahvistuksissa ja laskuissa annetut hinnat ovat arvonlisäverottomia. Hinnat ovat voimassa tämän laskutuksen aikana, lukuun ottamatta määräaikaisia sopimuksia tai tilausvahvistettua hintaa.
 
Toimitukset
Toimituksiin Ruotsissa on voimassa vapaasti vastaanottaja. Alle 1500 SEK tilauksista ilman arvonlisäveroa veloitetaan pienen tilauksen maksu, joka on 75 SEK.
 
Hankinnat
Tavaroista, jotka eivät sisälly Mediplastin normaaliin valikoimaan, ja jotka toimitetaan suoraan asiakkaalle, veloitetaan 75 SEK toimitusmaksu, ilman arvonlisäveroa kutakin tuotetta kohti. Erityisesti asiakkaalle toimitettuja tavaroita ei voida palauttaa.
 
Tarkasteluaika
Tavaroiden tarkasteluaika hyväksytään silloin, kun siihen on erityisiä syitä. Tarkasteluaika on yleensä 14 päivää sopimuksen mukaisesti. Tavarat, jotka on toimitettu tarkasteltavaksi,laskutetaan joko laskuun kirjoitetulla palautusoikeudella tai toimitetaan sovittu tarkasteluaika kirjoitettuna lähetysluetteloon. Jos tavaraa ei palauteta sovittuun aikaan, sitä pidetään ostettuna ja se laskutetaan. Erityiset tuotteen mukautukset laskutetaan aina. Jos tuote palautetaan, sen on tapahduttava viimeistään sovitun ajan puitteissa, vapaasti Mediplast.
 
Valitukset
Vahingon sattuessa tai tavaroiden hävitessä ostajan on tehtävä valitus Mediplastille heti tavaroiden vastaanoton jälkeen.
 
Kuljetusvauriot
Siinä tapauksessa että vahinkoa tapahtuu tuotteelle tai sen pakkaukselle toimituksen aikana, vastaanottajan on rahtikirjaa tai lähetysluetteloa allekirjoittaessaan välittömästi ilmoitettava asiasta kuljettajalle ja samalla ilmoitettava Mediplastille vahingosta.
 
Palautukset
Tavaroiden palauttamisesta hyväksytään vain sopimuksen mukaan Mediplastin kanssa. Tämä on tehtävä 30 päivän kuluessa laskutuspäivästä. Lähetyslista tai lasku on liitettävä paluutavaran mukana. Jos tuotteen palautus ei johdu Mediplastista, lähettäjä maksaa palautuksen toimituskulut, ja lisäksi veloitetaan 10 % palautusmaksu tavaran arvosta, mutta kuitenkin vähintään 500 SEK ilman arvonlisäveroa. Lukuun ottamatta sovittua tarkasteluaikaa. Hyvitys tapahtuu, kun tuote ja sen pakkaus ovat ehjiä ja alkuperäisessä kunnossa. Siinä tapauksessa että tuote otetaan palautuksena erityisen sopimuksen mukaan viimeistään 30 päivää laskun päiväyksestä, hyvityslaskusta vähennetään automaattisesti 25 %. 60 päivän jälkeen palautuksia ei hyväksytä. Steriilejä tuotteita ja erityisesti asiakkaalle toimitettuja tavaroita ei voida palauttaa. Mikäli palautus johtuu väärästä toimituksesta tai viallisten tuotteiden kuljetuksesta, Mediplast vastaa toimituskuluista.
 
Maksu
Maksuehdot ovat 30 päivää laskun päivämäärästä, ellei toisin ole sovittu. Eräpäivän jälkeen, viivästyskorko laskutetaan korkolain mukaisesti.
 
Takuu
Takuu annetaan kauppalain mukaisesti.

 

 

   


Mediplast International
Mediplast Sweden
Mediplast Denmark
Mediplast Norway
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360