Mediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360
Etusivu
Tuotteet

  
  
  
  
  
  
  
 

Tervetuloa Mediplastille

 

Mediplast on ruotsalainen konserni, joka myy ja jakelee lääketeknisiä tuotteita ennen kaikkea Pohjoismaissa. Tuotevalikoimamme koostuu osittain omista tuotteistamme sekä valittujen ja tunnettujen toimittajien tuotteista, joista meillä on yksinoikeudellinen markkinointisopimus. Viemme myös omia tuotteitamme muualle maailmaan. Keskusvarastomme sijaitsee Malmössä. Tämä mahdollistaa tehokkaan käsittelyn ja asiakkaiden nopean saavuttamisen.

Tuotevalikoimamme on laaja. Se ulottuu kertakäyttötuotteista huipputeknisiin, investointiluonteisiin tuotteisiin. Tarjoamme tuotteita kahdeksalla pääalueella: leikkaus, rintakehä/neuro/ortopedia, radiologia/neuroradiologia/kardiologia, sidonta, Tehohoito/Anestesia, Silmä-nenä-kurkku, avanteet ja kotisairaanhoito.

Tavoitteemme on olla vahva yhteistyökumppani sinulle, joka käytät tuotteitamme sairaanhoidossa tai jälleenmyyt niitä. Tiedämme kehittyvämme yhteistyön kautta, kun meillä on yhteinen osaaminen tuotteista, niiden käyttöalueista ja tiedämme, että asiakas hyötyy niistä.

Tarjontamme asiakkaille sisältää ennen kaikkea tuotteidemme markkinoinnin sekä myös oman osaamisemme opettamisen asiakkaillemme. Mielestämme "osaaminen näkyy", ja sen vuoksi työntekijöidemme osaaminen ja kilpailukyky ovat erittäin tärkeitä.

Mediplast kuuluu Addtech-konserniin, joka on noteerattu Tukholman NASDAQ OMX:ssä.

Lisätietoja tuotteistamme saat Tuotteet-otsikon alta.

   


Mediplast International
Mediplast Sweden
Mediplast Denmark
Mediplast Norway
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360