Mediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360
Etusivu
Tuotteet

  
  
  
  
  
  
 

Clave neulaton liitin

 

Tarjoamme hyvin suunnitellun tuotteen, Claven, joka on turvallinen ja hygieeninen käyttää, sekä potilaalle että henkilökunnalle.
 
Clave tuotiin markkinoille 1992 ensimmäisenä suljettuna neulattomana liittimenä. Clave:a valmistaa ICU Medical USA:ssa ja se on eniten myyty neulaton liitin.
 
Potilailla, joilla on avoimet suoniportit on korkea riski sairastua katetriperäisiin infektioihin. Clave on neulaton liitin/turvayhdistäjä, jolla on paras dokumentoitu teho suoniperäisten infektioiden ehkäisyssä.
 
Joka kerran, kun henkilökuntaan kuuluva käsittelee neuloja, on hän vaarassa pistää myös itseään. Tämä koskee sekä neuloja, joita on käytetty potilailla, että neuloja lääkkeiden käsittelyssä.
 
Markkinoimme täydellistä tuotevalikoimaa Clave neulattomia liittimiä/turvayhdistäjiä sekä suonensisäisille (laskimo ja valtimo) yhteyksille, että lääkkeiden sekoitukseen ja käsittelyyn osittain tai täysin suljetuissa systeemeissä.
 
Valitset itse mikä turvataso on tarpeellinen teidän osastollanne!
 
Kun käytetään Clave-yhdistäjää potilas saa paremman työvirtauksen.
 
Toimitessamme jakelijana yhdelle maailman suurimpien neulattomien liittimien toimittajista, meille on kertynyt tietoa ja osaamista alueesta. Seuraavilla sivuilla voit tutustua osaamiseemme.
 
Osaamalla erotumme!
 
Lue lisää ICU Medicalsin kotisivuilla

 

 

 

   


Mediplast International
Mediplast Sweden
Mediplast Denmark
Mediplast Norway
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360