Mediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360
Etusivu
Tuotteet

 

Imuletkut

 

Mediplast tarjoaa kattavan valikoiman eripituisia imuletkuja. Kaikki imuletkumme ovat korkealaatuisia sekä taipuisia, kiertymättömiä ja tyhjiönkestäviä.

Valikoimassamme on PVC:stä valmistettuja imuletkuja, ftalaatittomasta (DEHP:tön) PVC:stä valmistettuja imuletkuja sekä imuletkuja, jotka eivät sisällä lainkaan PVC:tä. 

 

Imuletkut:

  • Vakio, PVC
  • Vakio, ei sis. PVC:tä
  • Erikoisletku, PVC
  • Korva-/nenä-/kurkkuletku
  • Mediplast rullaletku DEHP-vapaata PVC:tä
  • Kuplaletku rullassa, DEHP:tön
  • Sileä letku ilman liittimiä, PVC
  • Abortti-imuletku
  • Laparoskopiaimuletku
  • Happiletku

 

 

 
Vakioletku, PVC

Kaikki imuletkut ovat EO-steriloituja (etyleenioksidi). Letku pakataan ensin pussiin ja lopuksi repäisypakkaukseen, jolloin varmistetaan tuotteen steriili käsittely. Letkujen pinta on uurrettu, minkä ansiosta ne kestävät korkeaa tyhjiötä. Niissä on hyvä läpinäkyvyys, joten sisältöä on helppo tutkia.
 

Vakioletku, PVC produkterTuotekatsaus

Vakioletku, ei sis. PVC:tä

PVC:tä sisältämätön materiaali kuormittaa ympäristöä vähemmän. Mediplastin valikoimassa on jo vuosia ollut useita imuletkuja, jotka eivät sisällä PVC:tä. Letkut ovat EO-steriloituja (etyleenioksidi). Letku pakataan ensin pussiin ja lopuksi repäisypakkaukseen, jolloin varmistetaan tuotteen steriili käsittely. Letkun pinta on uurrettu, minkä ansiosta se kestää korkeaa tyhjiötä. Siinä on hyvä läpinäkyvyys, joten sisältöä on helppo tutkia.
 

Vakioletku, ei sis. PVC:tä produkterTuotekatsaus

Erikoisletku, PVC

Letkut on valmistettu sileästä PVC:stä. Letkun toinen pää on kuplaletku (ilman liitintä) ja toisessa päässä on erikoisliitin imunsäädöllä tai ilman.
 

Erikoisletku, PVC produkterTuotekatsaus

Korva-/nenä-/kurkkuletku

Valikoimassamme on sekä steriilejä ja epästeriilejä letkuja, jotka soveltuvat erityisesti korva-nenä-kurkku -alueen toimenpiteisiin. Letkuissa on erityismuotoillut liittimet, jotka sopivat bronkoskopiaan ja esofagoskopiaan sekä nasaali- ja korvaimuihin. Letku on yleisesti ottaen pehmeämpi eli sen Shore-kovuus on matalampi. Letkut, joiden nimen perässä on T-kirjain, eivät sisällä lainkaan DEHP:tä.
 

Korva-/nenä-/kurkkuletku produkterTuotekatsaus

Mediplast rullaletku DEHP-vapaata PVC:tä

Tämä epästeriili, täysin sileä letku toimitetaan rullassa. Se on pakattu kätevään annostelupakkaukseen, josta sitä voidaan leikata haluttuun pituuteen.
 

Mediplast rullaletku DEHP-vapaata PVC:tä produkterTuotekatsaus

Kuplaletku rullassa, DEHP:tön

Tämä epästeriili kuplaletku toimitetaan rullassa. Se on hygieenisesti pakattu kätevään annostelupakkaukseen, josta sitä voidaan leikata haluttuun pituuteen. Letkussa on ”kuplia” n. yhden metrin välein, joten leikatessa letku poikki kuplan kohdalta saadaan automaattisesti liitin, jonka halkaisija on hieman itse letkua suurempi. Kaikki Mediplastin letkut on valmistettu PVC:stä, joka ei sisällä lainkaan DEHP:tä.
 

Kuplaletku rullassa, DEHP:tön produkterTuotekatsaus

Sileä letku ilman liittimiä, PVC

Tämä sileä letku on EO-steriloitu (etyylioksidi) ja se on yksittäispakattu repäisypakkaukseen. Pehmeämpi letku ilman liittimiä, joten liitäntä tapahtuu suoraan 7x10 mm letkuun. Pituus 150 cm.
 

Sileä letku ilman liittimiä, PVC produkterTuotekatsaus

Abortti-imuletku, PVC

Letku sopii kaikkiin kertakäyttöisiin kyretteihin ja siinä on 360° kääntyvä kädensija. Letkun halkaisija on 9,6 mm. EO-steriloitu ja yksittäispakattu repäisypakkaukseen. Pituus 2 m.
 

Abortti-imuletku, PVC produkterTuotekatsaus

Laparoskopiaimuletku

Letkua käytetään laparoskopian yhteydessä savuimuun ja se sopii Smoke-Evac 200L -laitteistoon. Letku on valmistettu PVC:stä, joka ei sisällä lainkaan DEHP:tä, epästeriili.
 

Laparoskopiaimuletku produkterTuotekatsaus

Happiletku

Epästeriili letku, joka liitetään happilähteen ja maskin/viiksien välille. Tähdenmallisen sisäpinnan ansiosta letku on taittumaton.
 

Happiletku produkterTuotekatsaus

 
 Download information    
pdf 1 Oxygen products FI 190628 3.pdf 2475 KB 02-09-2019
pdf Laparoscopy Tubing FI 181211 2.pdf 189 KB 02-09-2019
pdf Suction tubes FI 200210.pdf 1429 KB 20-03-2020
   


Mediplast International
Mediplast Sweden
Mediplast Denmark
Mediplast Norway
Mediplast Finland
Mediplast GmBH
Mediplast BeNeLux BVMediplast Fenno Oy | Äyritie 12 B | FI-01510 Vantaa | T +358 9 276 360