Mediplastin tavoitteena on tehdä terveydenhuollosta parempaa sekä potilaille että kaikille alalla työskenteleville. Olemalla läsnä asiakkaillemme, olemme valmiita toimittamaan osaamista ja ratkaisuja.

Työmme alkaa ja päättyy ihmiseen. Ja tässä sinä tulet mukaan kuvaan. Haluatko sinä, niin kuin me, olla osa tärkeää tehtävää parhaan mahdollisen terveydenhuollon tarjoamisessa? Onko sinulla intoa ja halua saada aikaa muutosta? Silloin sinusta voi tulla yksi meistä.

Kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota joukon jännittäviä mahdollisuuksia. AddLife-konsernin akatemian kautta voimme tarjota myös erilaisia koulutuksia, esimerkkinä yrityksen visio ja yritysfilosofia -koulutus. Meillä työskentelevien tehtävät ulottuvat tarjouksista ja myynnistä toimitusketjuun ja kaikkeen niiden välillä. Olemme vastuullinen yritys, joka mielellään näkee sinun kasvavan kanssamme sekä ammatillisesti että henkilönä.

Mikäli sinusta tuntuu, että olet sitoutunut ja sinulla on sopiva profiili joukkoomme, ilmoita itsestäsi lähettämällä hakemus.


Ota yhteyttä

Career

Puhelinnumero: +46 [0]40-671 23 00

Ota yhteyttä minuun