Kirurgian tuotealue on Mediplastin laajin tuoteryhmä, jossa tarjoamme suuren ja kattavan valikoiman kirurgisiin toimenpiteisiin liittyviä tuotteita. Voimme toimittaa asiakkaidemme tarpeita ja toiveita vastaavia tuotteita useilla eri kirurgian aloilla. Tarjoamme kaikkea alkaen käytännöllisistä kertakäyttöisistä tuotteista kehittyneisiin instrumentteihin ja korkealaatuisiin laitteisiin saakka. Mediplast edustaa useita maailman johtavia tuotemerkkejä, mutta meillä on myös itse tuotettuja kertakäyttötuotteita, ja tästä yhdistelmästä olemme erittäin ylpeitä.

LEIKKAUSSALITARVIKKEET

Meillä on useita ratkaisuja helpottamaan leikkausosastojen päivittäistä työskentelyä.

LEIKKAUSSALIN KULUTUSTARVIKKEET

Mediplast tarjoaa useita innovatiivisia kulutustarvikkeita vastaamaan nykyisiin hygienian, käyttäjäystävällisyyden ja steriiliyden vaatimuksiin. Tuotteita, joiden avulla voidaan säästää aikaa ja varmistaa sekä toiminnan tehokkuus että turvallisuus. Valikoimassamme on peittelytuotteita kaikentyyppisiin toimenpiteisiin, leikkaussaliliinoja, asiakaskohtaisia settejä, laitesuojuksia, imusettejä ja -tuotteita, suojavarusteita henkilöstölle, vuodetuotteita sekä haavadreenejä.

ESMARK-SITEET

Mediplast myy lateksittomasta kumista valmistettuja pehmeitä ja joustavia siteitä. Siteitä käytetään ennen kaikkea verettömän alueen aikaansaamiseksi raajaleikkauksissa, ja niitä on saatavana myös puuterittomina.

IMUTUOTTEET

Imutuotteet

Nesteidenhallinta on sairaaloissa ratkaisevassa roolissa, ja hoitohenkilökunnan täytyy pystyä luottamaan, että se toimii. Siksi luotettavuus on tärkein ominaisuus nesteiden keräämisessä. Mediplastin valikoimasta löytyy tuotteita koko nesteidenhallinnan ketjuun.

NEUROKIRURGIA

Neurokirurgian valikoima kattaa neurokirurgisen tehohoidon, neurokirurgiset tarvikkeet sekä neurokirurgiset implantit. Valikoima tarjoaa korkeaa tehokkuutta ja hyviä hoitotuloksia neurokirurgiassa. Saatavana on esimerkiksi instrumentteja ja laitteita leikkauksen suorittamiseksi, implantteja virtauksen ja paineen säätelemiseksi, antibakteerisia katetreja sekä kehittyneitä tarvikkeita potilaiden hoitoon ja valvontaan neurokirurgisilla osastoilla.

ORTOPEDIA

Mediplastilla tarjoamme käyttöönne laajan valikoiman SMAIOn selkärankaimplantteja sekä SI-nivelen implantit SI-Bone:lta.

THORAX- JA SYDÄNKIRURGIA

Mediplast edustaa Cryolifen mekaanisia On-X sydänläppiä, Bioglue kudosliimaa sekä Perclot hemostaattia. Cryolife on tänä päivänä ainoa läppävalmistaja, jonka mekaanisen aorttaläpän kanssa voidaan tutkitusti käyttää madallettua antikoagulaatiolääkitystä. Edustamme myös Ezisurg Medicalia, joka tarjoaa laparoskooppisia staplereita täydellä 60 asteen kulmalla. Staplereissa on 15 % suurempi avauma haastavan anatomisen tilan parempaa visualisointia varten sekä yksinkertainen yhden käden ote täsmällistä hallintaa ja käsittelyä varten. Lisäksi edustamme Suomessa muun muassa Cardia Innovationin avosydänleikkauksissa käytettävää hiilidioksididiffuusoria, Berlin Heart sydämen mekaanista tukipumppua, NeoChord mini-invasiivista mitraaliläpän korjausjärjestelmää sekä Bentleyn peittostenttejä (stentit löytyvät toimenpideradiologian alta).

TOIMENPIDERADIOLOGIA JA -KARDIOLOGIA

Toimenpideradiologiaan ja -kardiologiaan tarjoamme Bentleyn peittostenttejä, Barrierin sädesuojia sekä QuikClot hemostaattitaitoksia ja radialiksen kompressiosidosta.

GASTROENTEROLOGIA JA -KIRURGIA

Mediplast edustaa Ezisurg Medicalia, joka tarjoaa laparoskooppisia staplereita täydellä 60 asteen kulmalla. Staplereissa on 15 % suurempi avauma haastavan anatomisen tilan parempaa visualisointia varten, ja yksinkertainen yhden käden ote täsmällistä hallintaa ja käsittelyä varten, sekä yhden käden vapautus-lukitus. Mediplast edustaa myös Echosensiä, yhtä maailman johtavista elastografia-alan yrityksistä. Fibroscan maksan ei-invasiiviselle ja kvantitatiiviselle tutkimukselle. Fibroosi- ja steatoositutkimus voidaan tehdä samanaikaisesti. Saatavana liikkuvana mallina nopeaa ja sujuvaa tutkimusta varten myös sairaalan ulkopuolella. Suomessa edustamme myös Pfm Medicalin Tilene tyräverkkoja. Titanium-päällystetyt verkot sopivat sekä avo- että laparoskooppiseen kirurgiaan. Lisätietoja Fibroscannerista antaa Päivi Heikkonen-Borsody, muiden tuotteiden kohdalta ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

DIGITAALINEN PAINEENMITTAUS

DIGITAALINEN PAINEENMITTAUS

Compass digitaalinen paineenmittauslaite on suunniteltu varhaiseen ja tarkkaan paineenmittaukseen auttaen terveydenhuollon ammattilaisia ​​tekemään oikeita hoitopäätöksiä. Compass varmistaa yksinkertaisen, tarkan ja luotettavan mittauksen. Compass-mittareita on sekä aitiopaineen, lumbaalipaineen että pleurapaineen mittaamiseen.