Mediplast tarjoaa useita innovatiivisia kulutustarvikkeita vastaamaan nykyisiin hygienian, käyttäjäystävällisyyden ja steriiliyden vaatimuksiin. Tuotteita, joiden avulla voidaan säästää aikaa ja varmistaa sekä toiminnan tehokkuus että turvallisuus. Valikoimassamme on peittelytuotteita kaikentyyppisiin toimenpiteisiin, leikkaussaliliinoja, asiakaskohtaisia settejä, laitesuojuksia, imusettejä ja -tuotteita, suojavarusteita henkilöstölle, vuodetuotteita sekä haavadreenejä.

LEIKKAUSTAITOKSET

Mediplast tarjoaa potilasturvallisia röntegenlangallisia leikkaustaitoksia. Taitoksia on saatavana sekä kuitukankaisina että harsokankaasta valmistettuina.

LEIKKAUSTARVIKKEET

Leikkaustoimenpiteiden suorittamiseen tarvitaan paljon erilaisia tarvikkeita. Mediplast tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten esimerkiksi laatikoita terävien ja leikkaavien instrumenttien sijoittamiseen, lattiaimumattoja, magneettimattoja, puristimia, merkintäkyniä ja karvaleikkureita erityyppisillä leikkuuterillä.

LEIKKAUSSALIPEITTELY

Peittelyn tuotteita voit valita sekä Medlinen että Paul Hartmannin valikoimista, joista löydät useista eri materiaaleista valmistettuja tuotteita. Selaa Medlinen kuvastoa, joka sisältää miltei 500 eri tuotetta. Löydät sekä yksittäisiä steriilejä liinoja että valmiita steriilejä peittelypakkauksia.

PESUSETIT JA MALJAT

Mediplastilla on oma valikoima pesu- ja siteenvaihtosettejä, maljasettejä ja yksittäisiä kulhoja ennen leikkausta tehtävää puhdistusta tai siteenvaihtoa varten. Valmiit setit säästävät aikaa, koska sinun ei tarvitse poimia tarvikkeita erikseen jokaista hoitotoimenpidettä varten. Räätälöimme jokaisen setin tarvittaessa tarpeidenne mukaan. Kaikki setit ovat lateksittomia, eivätkä ne sisällä pvc:tä. Nopeaa, yksinkertaista ja turvallista.

VUODE/LEIKKAUSSALIPÖYDÄN SUOJAUSTUOTTEET

Käytännölliset, valmiiksi pakatut vuodesetit leikkaustasoa varten säästävät aikaa. Löydät useita settivaihtoehtoja, joissa on juuri toimenpiteessä tarvittavat tuotteet. Vuodetuotteiden joukosta löydät myös lämmittävän kertakäyttöpeiton, joka voi kulkea potilaan mukana koko sairaalassaolon ajan, sekä kertakäyttöisiä poikkilakanoita eri koossa.

HAAVADREENI

Mediplast tarjoaa haavadreenejä sekä täydellisinä setteinä että erillisinä dreenikatetreina. Tarjolla on omat tunnetut tuotemerkkimme Bellovac, Exudrain ja Abdovac. Edustamme myös italialaista Redax-yritystä ja myymme heidän haavadreeniään pohjoismaisilla markkinoilla.

KÄSINEET

Mediplastilla on laaja valikoima sekä korkealaatuisia steriileitä leikkauskäsineitä että tutkimuskäsineitä. Käsineitä on saatavana eri materiaaleista, kuten lateksi, polyisopreeni, neopreeni, nitriili, vinyyli sekä kopolymeeri (EVA). Meiltä saat käsineitä, jotka kestävät kemikaaleja, eivätkä sisällä kiihdytinaineita tai aiheuta kosketusallergiaa. Valikoimassamme on myös steriilejä tutkimuskäsineitä, ja niitä on saatavana pakattuna sekä yksittäin että pareittain.

MASKIT / SILMÄSUOJAT

Täältä löydät sekä maskit että hengityssuojat, jotka myötävaikuttavat turvalliseen hoitoon sekä käyttäjälle että potilaalle. Tarjoamme laajan valikoiman kaikkiin tilanteisiin. Saatavana on myös silmiä suojaavia visiirejä ja silmälaseja.

SUOJATAKIT

Hoitotyössä tarvittavilta suojatakeilta vaaditaan erilaisia ominaisuuksia riippuen missä toimenpiteissä ja miten niitä käytetään. Meillä on laaja valikoima takkeja eri materiaaleista, eri värisinä ja eri tyyppisillä napituksilla. Suojatakit on luokiteltu henkilönsuojainasetuksen (EY) 2016/425 ja lääkinnällisiä laitteita koskevan EU-asetuksen 2017/745 mukaisesti.

LEIKKAUSTAKIT

Leikkaustakkeja voit valita Medlinen leikkaustakkien laajasta valikoimasta. Selaa kuvastosta vahvistamattomia tai muovi- ja kangasvahvistuksella vahvistettuja takkeja.

POTILAAN PAIKALLEEN ASETTAMINEN

POTILAAN PAIKALLEEN ASETTAMINEN

Kertakäyttöiset vyöt potilaan leikkausasennon varmistamiseen, samalla infektioriskiä pienentäen.